linneawinroth

Alla inlägg under augusti 2011

Av linnea winroth - 3 augusti 2011 18:21

Ska jag ta det från början? För några dagar sen så vann jag biljetter till tv-inspelningen av ”True talents” i Stockholm. Så jag packade min väska och tog med mig min kompis Felicia. Så i Måndags kväll vid 20.34 tog vi tåget till Lund för att sedan byta där till ett natt tåg som gick till Stockholm. Så vid 6:00 i går var vi framme på stationen. Sedan vid 9:00 kom det bussar som körde oss Gustavsberg. Sedan började inspelningen. Det var as kul. Men man tror att studion är större på tv än vad det är i verkligheten. Visst var det mycket tid som vi bara satt och väntade men då kom oftast Danny och pratade med oss. När inspelningen var klar så fick vi skjuts tillbaka till centrum och då skulle vi E

egentligen shoppa lite men vi var het slut körda efter att åkt tåg i 9 timma för att sedan vara med på en tv-inspelning i 6 timmar. Så vi satte oss i kultur huset ända tills vakten bad oss gå, Efter det så gick vi till stationen för att sitta där i ca 4 timmar. Men vi hade kul ändå. Jag läste en tidning så många gånger så till slut läste jag den bara för att hoppas på att jag hittade stavfel någon stans. Sedan vid 23.20 så tig vi ett natt tåg tillbaka till Lund.

Har jag inte sagt att jag ogillar SJ så kan jag säga det nu. Natt tåget var försenad 10 min och då var det bara 5 min kvar tills tåget från Lund skulle åka och stationen i Lund är ganska liten men tillräckligt stor för att dom borde ha en tv-skärm på varje perrong. Men det hade som inte. Så vi fick springa från ena änden till andra för att vet på vilket spår vårat tåg stod. När vi hittade det så var det ca 2 min kvar tills tåget skulle gå så det blev till att springa i trappor. Men vi var inte snabba nog så det åkte utan oss. Tur att det var tidigt på morgonen för orden som kom ur min mun just då var inte så fina. Så jag ringde mamma och hon fick kolla när nästa tåg till Falkenberg gick. Det blev till att vänta i en timme där. Det som var stressande var att jag skulle jobba vid 10:30. Jag var orolig att jag inte skulle hinna så jag ringde och berättade vad som hänt och lovade att jag skulle va på jobbet senast 11:00. Men eftersom jag har världens snällaste mamma så hade hon fixat frukost till mig och Felicia. Hon körde även oss till Ullared. Så jag han komma dit i lagom tid för att börja kl 10:30. Så jag jobbade 10:30 – 16:00 i dag med. Snacka om att jag är trött nu. Så jag får skriva klart detta inlägg snart så jag kan gå och äta med min kära familj. Efter det ska jag sova. Hoppas på att man är piggare i morgon.


…...........................................
.................NU.......... ropar mamma att det är mat så måste väll gå då!!!

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards