linneawinroth

Alla inlägg under juni 2011

Av linnea winroth - 30 juni 2011 19:08

Nu är min första shopping dag avslutad. Jag köpte endast ett par iphone hörlurar. Till lunch blev det McDonald's. Jag har redan sätt några kändisar. Två av som var "jingel mannen" (från vakna med the voice) och Eric Saad. I kväll ska jag ner till hamnen och ta lite bilder när solen går ner.

Av linnea winroth - 29 juni 2011 20:35

Nu har jag kommit tillbaka till våran lägenhet. Min lilla sväng till "Åhléns city" tog ca 27 min. Det var både roligt och tråkigt. Det roliga var att jag fick det som jag var där för det tråkiga var att ....... Inte minns vad "den" sa till mig i Onsdag. Det var ganska tråkigt men jag överlever. Om du läser detta så vill jag bara säga: förlåt för att detta inlägget är lite dyster men skriver bara vad jag tycker. Jag tycker att du är världens snällaste och gulligaste person jag vet. Men att du glömde vad du sa till mig var ganska tråkigt. Det som också var tråkigt var att vi inte han prata så mycket. I morgon blir det shoping och jakt efter kändisar.

Av linnea winroth - 29 juni 2011 14:29

Nu har vi kommit fram till våran lägenhet. Vi ska snart gå och handla lite chips efter det ska jag till Åhléns city. Ska tillbringa dom närmaste timmarna där. Ska försöka lägga upp bilder men det är lite krongligt att göra det med In mobil.

Av linnea winroth - 28 juni 2011 22:03

Mitt förra inlägg slutade ju ganska konstigt så här kommer en förläning.

Jag skulle ju på kalas hos min kära kusin. Han hade fått mycket fint. Vi gav han ett presentkortHemmakväll. Så nu blir det filmkväll med MYCKET godis. Vi var där till 21.30 för sedan var vi tvungna att åka hem föra att fixa det sista tills i morgon. När vi var på kalaset så fick jag ett sms från McDonald's. Dom sa att jag var välkommen på en intervju den 4 Juli. Jag skulle ringa i morgon om jag var intresserad. Men jag måste fråga om det är sommarjobb eller jobb till hösten. Jag tror inte jag ska ta det men det skulle ju va roligt. Nu ska jag kolla på lite klipp från årets första ”Allsång på Skansen.” Om jag hinner sen ska jag nog mål lite innan jag. Stockholm snart är jag där!!!!

Av linnea winroth - 28 juni 2011 18:15

Precis som det står i rubriken är det dagen innan, dagen D. I morgon åker jag till Stockholm. Ska bli as roligt att komma i väg ett litet tag. Mina dagar i storstan kommer bli hektiska. Jag gillar. I morgon blir det till att träffa …....... och på torsdag blir det kanske till att träffa Mirri, annars blir det till att shoppa hela dagen. Jag kommer antagligen inte blogga just här under min resa utan när jag kommer hem. Men vill ni veta vad jag gör så följ mig på Dayviews. (går endast att se om man är medlem) Om inte får ni vänta tills jag är hemma.


I dag har jag varit på äventyrslandet i Halmstad med min bror och hanns två kompisar. Jag tror att just det stället är jag för stor för. Men killarna hade kul. Eller till en början. Sedan var det en av kompisarna som skar sig på en sten. (vi tror det) Så hela foten var röd av blod inom loppet av någon minut. Så vi fick skölja hela foten och sedan leta efter plåster. Jag trodde att äventyrsparker skulle ha plåster. Men det var ganska osäkert. Men till slut hittade vi det. Så dom sista 5 timmarna fick killen ta det lugnt. Varje gång han gick på foten så blödde det igenom plåstret. Precis innan vi skulle åka hem så stack vi in på Burger King och tog oss en liten hamburgare. När man var hemma blev det en snabb dusch och sedan iväg på födelsedagskalas.

Av linnea winroth - 27 juni 2011 18:00

Ja nu har jag precis ätit kvällsmat. I dag har jag varit på biblioteket, köpt en present och varit i Halmstad och tagit Allergisprutor. Jag har varit som en zombie hela dagen för jag har inte orkat göra så mycket. Så dom på sjukhuset måste tro att jag gick på droger eller något för jag var helt väck där inne. På väg hem så handlade vi på Maxi. Jag var fast besluten av att gå och vila när jag kom hem. Men jag han inte in innan mamma kollade posten och där sa hon att det var något till mig. Min första tanke var att det säkert var en ny tid till tandläkaren eller något annat tråkigt. Men när jag såg var det var så var det ett stort paket och då kom jag på det. Det var ju mitt paket från Liseberg. Ni vet..... för att jag skrev ett mail till dom angående den där plast biten. (om inte kolla inlägget som jag gjorde Tisdagen den 21 juni) Så jag skyndade mig att öppna det.

I paketet låg:

5m Supersalt lakrits

5m salt lakrits

6 st 25cm långa remmar i olika smaker.

      

Så nu ska jag frossa i salt lakrits och annat surt. Jag kommer säkert att hata salt, surt och lakrits efter detta. När jag tänker efter...... Så.... Nej, jag älskar ju det.

I morgon bär det av till äventyrslandet i Halmstad. Ska bli riktigt roligt.

 

Av linnea winroth - 26 juni 2011 22:40

Har precis kommit hem från Halmstad. Där spelade jag bilbingo med mamma och lillebror. Vi var även där med Jonathan, Carro, Lotta, min mormor och hennes sambo Leif. Mormor och Leif van men inte vi andra.

När vi spelat klart åkte vi till McDonald's och tog en glass. Sen blev det en ostburgare. Så nu sitter jag hemma och myser lite i våran soffa. Funderar på om jag borde hitta någon bra bok som man kan ha med sig på Onsdag.

Någon som vet någon bra?


 

Av linnea winroth - 26 juni 2011 13:06

Just nu står jag i köket och ska börja laga mat medan resten av familjen är ute i trädgården. Jag skulle hjälpa till om jag kunde. Jag har ju en sådan allergi så vill inte ha besvär med den nu när jag ska ta allergisprutor i morgon. Jag var ute en stund och räfsade upp grenar från våran häck. Men det klarade jag inte så länge innan näsan börja rinna. Jag hatar att ha allergier för jag kan ju inte hjälpa till när man väl vill göra det.

Men jaja, jag får ju laga mat till dom i alléfall. I kväll ska jag försöka hinna med att sälja ett par pottskåp innan jag ska iväg med Jonathan, Carro och Lotta.

Jag vet att jag kanske borde börja packa lite men...... Jag orkar inte!!!!! Om jag känner min väl (vilket jag hoppas att jag gör) så kommer jag inte börja innan Tisdag. Men är ju inte hemma under hela dagen så då blir det nog i morgon kväll.

Oj!!!!!! nu måste jag gå innan potatisen kokar över!!!


 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards