linneawinroth

Alla inlägg den 23 april 2012

Av linnea winroth - 23 april 2012 19:44

Ja i dag var jag uppe vid bilden och kollade hur slutresultatet blev. Och vet ni att det blev faktiskt riktigt fint. Den ända som saknas är den svarta ramen men nu kan jag inte påverka resultatet mer. På torsdag ska den med på utställningen. Och sen den 14 får jag ta hem den. Det längtar jag nog mest till, inte för att jag kommer kunna sätta upp den i mitt rum men ändå för då är ju mitt arbete slut och då är det sluter på detta lilla projekt.


När jag slutade i dag fick jag vänta på att Zara skulle komma med Tåget så att vi kunde ha följe hem. Så när hon kom sen vid 16:30 gick vi hem och när jag kom hem hade jag fått paketet som jag har väntat på sen förra veckan då man fick reda på att man skulle få det. Och nu är det äntligen här. Sjukt kul är det. Det var Robin Stjernbergs skiva ”My Versions” som jag vann i en tävling. Så just nu går skiva 24/7 i datorn sen typ 17:30.


Nu försöker jag sortera alla papper och alla böcker som jag borde läsa snart.

Vad händer annars då? I morgon är det Matte prov och två möten, och på Onsdag ska vi till Louisiana med alla bildelever. Det är alltså inte delstaten LA. Utan ett museum som ligger utanför Helsingborg. När vi är iväg ska vi även ta en båttur på kanalen och sen ska vi till Arkens Konstmuseum. Så onsdag blir en lång dag för vi beräknas vara hemma runt 21:00-22:00.


Sen på Torsdag är det Utställning på kuben. (tror jag, eller var det på fredag?) efter skolan blir det säkert tårtkalas med MUF och sen på kvällen är det teater rep och ”Jesus Christ Superstar” på stadsbion.

Sen har nästan hela den veckan gått. Och vad händer då till helgen? Ingen aning, men vänta till Torsdag för då har jag säkert fått något att göra till helgen.


Känner att detta inlägget blev lite längre än jag hade räknat med. Men i kväll ska jag nog slöa framför tv:n och kanske skriva en del.

Innan jag sluta kommer blommorna som jag fick under helgen och sedan Robins skiva.

 

Fick jag av Lotta på Lördagen!!


 

Fick jag av familjen & Mormor och Leif på Söndagen!


 

Det som kom i brevlådan i dag!!

 

Av linnea winroth - 23 april 2012 13:23

Jag vet att jag inte har bloggat I helgen men jag har inte orkat med det för jag har haft fullt upp med kvälls föreställningar. ”The Songs Of ABBA” var ju i helgen och då har man varit på Stadsbion från 17:00-21:30. Då känner man sig lite seg när man kommer hem. Men nu när allt är slut har jag tid med bloggen i gen. Jag tycker att helgen har varit fantastisk och jag skulle vilja hålla på ett tag till. Jag saknar alla goa människor. Men vi kommer säkert träffar någon gång igen. Vill tacka alla medverkande och alla som kom och kollade.


I dag är det att komma tillbaka till verkligheten och skola. Just nu sitter jag och väntar på att matten ska börja så att jag kan få oka hem sen. När jag är hemma ska jag ta något och äta och sedan plugga matte.

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards