linneawinroth

Alla inlägg den 8 maj 2016

Av linnea winroth - 8 maj 2016 22:27

I dag passade jag på att precis som i går äta frukost på ballkongen. Jag var lite segare i dag och kom inte ut inna 13. Men precis osm i går så åkte jag in till stan och strosade llite på Östermalm och på djurgården innan jag återvände till Hötorget och Akademibokhandeln. Där fick jag en lättare överraskning när jag köpte en lemonad så fick jag en över mig med. Elelr det var så här att när kassören tog upp min lemonad från ett isbad så ramlade en annan ur och skvätte vatten på mig. Och denna lemonaden hamnade upp och ner på så när tjejen sen skulle lyfa upp den så lossnade självklart locket på muggen och all lemonad rann ut och ner över min vita klänning. Så ja jag fick en exta lemonad mot min vilja. 

Synd bara att tvättiden var igår. 


Men jag fick åka hem och se om jag kunde få bort fläcken. Som tur var så hade fläcken hunnit blekna lite på vägen tillbaka så jag struntade i att byta och gick i stället och åt glass och sen satte jag mig på bibloteket för att läsa lite. Lite kräsen som jag är för tillfället så har jag nu läs början av 4 olika böcker. Alla dom var sädär men jag fastnade för den 5:te boken och lådade den och gick hem och satte mig och läste lite innan jag tog en kvällspromenad.


När Lars och hanns föräldrar sedan var hemma så blev det till att prata lite med dom innan alla skulle sova.

Lars ska jobba i morgon och föräldrana ska hem men själv är jag ledig och då kommer jag spendera min förmiddag på ballkongen med en bok och ett glas juice.

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards