linneawinroth

Alla inlägg under februari 2017

Av linnea winroth - 12 februari 2017 14:41

Nu är det Söndag och 3/4 av oss är tillbaka i Stockholm. Knut-Olle är kvar i Helsingborg men jag är tillbaka i Stockholm.

Nu sitter jag och redigerar material från i går.


Men vi var i Malmö Arena vid 17:30  och då passade vi på att gå runt bland alla montrar och vi tävlade även hos Marabou och fick varsin chokladkaka. Sen gick jag och Knut-Olle in i en tom aren aocvh fotade lite,

 

Det var s stort när alla stolar avr tomma och scenen var så fin.

Men vilken stämning vi hade när alla satt ner.

 

Vi satt på en sektion mitt i ett hav av 100 glada personer som under dagen ahde fått biljetter av oss.

Det var även vissa som kom fram till oss och tackade för biljetterna. 


En av dom som kom fran till oss var våran servitör från lunchen.

 

Anni trodde inte riktigt på oss när vi gav henne två biljetter så hon kunde ta med sig sin pojkvän. 

Hon fick även platseran precis bakom oss så vi pratade mycket med dom under kvällen.


Nu några timmar senare är jag som sagt på cafe och redigerar material.

Solen mötte oss i dag så mitt inlägg får avslutas med en bild.

   

Av linnea winroth - 11 februari 2017 17:00

Ja i dag drog vi vidare ner till Malmö. Vi tog och flög ner dit. Min dag börajde vid 4:00 i morse då min hjärna bestämde sig för att det var dax att gå upp då trots att klockan stod på 7:00. 


Men vid 9:00 var jag på Bromma flygplats och kl 10:20 skulle vi lyfta vi var nog i luften runt 10:40. Men väl uppe i luften så bestämde jag mig för att göra ett allmänt utrop. 

Länk till Knut-Olles inlägg finns HÄR! 

Men jag delade ut 8 biljetter till kvällen föreställning kl 20:00. 

 

Här har vi dom 4 första personerna som varje persom fick 2 biljetter var till våran "egna" (med undatag för några enstaka) sektion. 


När vi hade kommit till hotellet och fått lämna alla väskoran börja jag coh Knut_olle göra skyltar.

   

Kommer inte äns nämna vilken inlevelse jag hade i detta.

 

Men Knut-Olle var glad.

Sen gick vi ut och börja dela ut domm 92 biljetterna vi hade kvar.

Allt var ganska simpelt. Vi stog och frös några timmar, någa lyckliga personer fick biljetter till i kväll och vi fick ta en bild med alla.

Måste visa en av dom som fick biljetter.

Denna tjejen vlev så glad att hon hoppade och sen kramade hon om mig flera gånger. Hon fick ta med sig hela familjen och se deltävlingen live med oss.


Nu har jag bytt om till kvällen och är redo att åka till arenan och jobba lite.

   

Nu ska vi åka och träffa dom 4 personerna som fick våra sista biljetter. 

 

Av linnea winroth - 10 februari 2017 21:27

I dag har jag hunnit med tre möten. Det första var redan vid 10 då jag och Knut-Olle skulle ha våran resume på helgens biddrag. Men eftersom vi inte hade så mycket att gå på så fick vi skjuta upp det till 14:30. Vi hade för lite information för att kunna ge dom en ärlig och rättvist bedömning. 

Möte nummer 2 ägde rum vid T-Centralen, närmare bestämt Vasagatan. Där var jag på en jobbintervju på vikariepoolen. Mötet där gick bra och bårda parterna var nöjda 20 min senare. 

Och när jag sen hade en timme innan jag skulle träffa Knut-Olle igen så tvingade jag ut linnea. Så vi möttes på Söder där jag skulle vara för möte 3. Kl 15 hade vi ett möte på Wenderfalck med nästan alla inblandade. Så innan mötet kl 15 passade jag och knut-Olle på att filma våra tankar om helgens starfält. 


Mötet på Wenderfalck gick strålande. Trots att jag är lite rädd för höjder så måste jag ju säga att deras kontor har en fantastisk utsikt. 

   

Någon stans på bilden ska man kunna skymta Kista. Vet inte var men dom sa att man skulle kunna se det.

Reaktionen från alla som inte jobbade på kontoret var den obligatoriska fönster titten.

 

Så innan vi kan börja våra möten måste alla ta ett moment framför fönstrerna, så även jag. Och jo tack det gick bra till jag kom på den idiotiska iden att kolla ner för att någon snackade om att det fanns växter på taken. Så i samma stund som jag kollade ner så fick jag sakt ta ett kliv bakåt och lungt sätta mig ner. Men sån är jag. Det funkar så länge jag slipper kolla ner. 

Nu några timmar senare är jag hemma. Eller jag har ju varit hemma sen typ 17:00 men ni fattar. Nu är jag hemma och väskorna är packade inför morgondagens flygresa ner till Malmö. 


Har ni missat det så är deltävling 2 i Malmö, i morgon kväll. Och precis som Knut-Olle berättade på våran Facebook sida så har vi ett antal biljetter som vi vill dela ut. Närmare bestämt 100 stycken. Vad är haken kanske ni tror nu. Jo det ända ni kommer behöva göra är att hitta oss. Rycka oss i armen och sen ta en bild med oss. Var mer exakt vi kommer vara kommer vi berätta i morgon på våra sociala medier som är Facebook, Twitter och Instagram. Länken till detta finns HÄR!

Nu ska jag snart sova, det kommer bli en lång dag i morgon.


 


Av linnea winroth - 9 februari 2017 21:40

I dag sov jag till typ 7. Vilket resulterade i att jag är as trött nu. Men i dag har jag hunnit med ett snabbt ärende på Telia, en fika paus på Starbucks där jag träffade en lite smått oroad person som hade åsikter om helgens tävling i mello. Ganska rolig reaktion åtminstone när man kom in. Men efter några timmar där med lite mail svar och uppdatering av kallender så åkte jag till Söder för att gå på en jobbintervju. Kul att man insåg att pendeltåg och fjärrtåg mellan Södertälje och Stockholm hade blivit stoppade med årder från polisen. Det var visst ett bombhot. Samma som varit i Göteborg under större delen av dagen.

Men jag tog min till min intervju i tid. Nu i efterhand känns det bra. Jag är förbannat trött och ska sova. Kan man hoppas på att det blir betydligt ljusare i morgon och alla snön är borta när jag kommer hem igen på Söndag.
I morgon blir det ännu en jobbintervju och sen möte på Wenderfalck. Peppar inför det.

Av linnea winroth - 8 februari 2017 19:57

I dag vaknade jag hyfsat tidigt. Men då hade jag ju ändå sovit 11 timmar. Efter en nys morgon med serier så packade jag väskan och gick till biblioteket. Där svarade jag på lite mail och skev lite andra saker. Runt 17 tiden gick jag hel igen och fixade lax med bbq sås. Och sen ortatade jag med Knut-Olle lite om morgondagen. I kväll blev det mer serier och Youtube-klipp. Nackdelen är bara att när man lägger sig i sängen och det börjar mörklade tror ju kroppen att det när sent och man blir snabbt trött. Men i morgon blir det jobbintervju och lite mer skrivande.

Av linnea winroth - 7 februari 2017 20:13

I dag fick jag en snap när jag satte mig med frukosten. Linnea hade tagit sig till biblioteket här i kista så jag skynda mig att bli klar för att sen gå dit. Sen satt vi där och jobbade på varsin dator. När vi några timmar senare tog vi oss till Mall Of Scandinavia för att boka bord till mello finalen. Dessvärre tog dom inga bordsbokningar den dagen om man inte var över 25 personer.
Men dom garanterade att alla skulle få plats så nu får vi hoppas på det.
När jag sen var hemma satte jag mig lite mer vid datorn och nu ska jag nog snart sova. Är fortfarande lite seg men det går åt rätt håll. I morgon ska jag ut i skogen och gå lite och sen sätter jag mig antagligen på biblioteket igen.

Av linnea winroth - 6 februari 2017 21:22

Ja jag hade ju tänkt att sova ut i dag men då jag hade möte vid 9:30 så gick det inte så bra. Som tur var så gick mötet hyfsat fort och jag var hemma igen vid 10:30. Sen fick jag tvätta min lilla tvätt hög bestående va två par jeans, två klänningar och några strumpor. Så det gick riktigt fort att tvätta i dag. Efter det packade jag väskan och gick till gallerian. Gick in på smarteyes och kollade om fläckarna i ögonen hade försvunnit. Det hands dom inte riktigt så jag får vänta två veckor till unna jag kanske få ha lincer igen. Ganska frustrerande men det går väll antar jag. Efter kontrollen så mötte jag upp Linnea och sen satte vi oss på biblioteket och jag uppdaterade mitt cv och Linnea målade på min iPad. Nu i kväll blev det lite serier innan jag la mig i sängen. Och nu är det dax att sova, i morgon ska jag få sovmorgon. Sen har jag lite jag ska göra under dagen.

Av linnea winroth - 5 februari 2017 11:03

Den först deltävlingen är nu avklarad och vi håller på att vakan till här på hotellet. Tävlingen i går var ju inte någon större nyhet. Vi hade ju till största delen rätt i våra spekulationer. 

Men när vi var tillbaka i arenan vid 18:00 så gjorde vi ett repotage med Wilmer och sen en tävling med han och Knut-Olle. Filmen på det kanske kommer ut senare under dagen. 

Sen gick vi runt bland besökarna och frågade dom om vem dom hejade på. 

Sen typ vid 18:45 så gick vi och åt lite snabbt innan vi skulle inta våra platser i arenan.


Efter sändlingen så gick vi ut och träffade ett gäng från Branchen. Vi hade det riktigt mysigt med alla och jag var väll i säng vid 1:30 i natt.


Nu ska jag snart gå ner och träffa Knut-Olle och så ska vi göra en resume om gårdagen. 

       

Inte så bra bilder men det är lite från öppningsnummret. 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards