linneawinroth

Alla inlägg under februari 2016

Av linnea winroth - 14 februari 2016 21:17

Grattis eller något sånt. Själv har jag tillbringar dagen med Emma. Vi har varit på Mall Of Scandinavia och fixat kläder till jobbet.

  Det blev svarta och vita skjortor med svarta koftor. Sen åkte vi till jobbet och lämnade allt. Då fick vi skjuts av Vincent (chefen) till hanns restaurang i Märstad och åt tre rätters. Det blev Pekingsoppa.

 

Se blev det röd curry i kokosmjölk.

 

Super gott men räkorn var på gränsen till för straka. 

Och till efterrätt blev det friterad banan och glass. 


Nu är jag hemma igen och jag har flyttat mig från köker till storarummet. Jag flyttade på målargrejerna och fixade lite plats till darton på bordet. I ett tappert försök att få bättre uppkoppling. Nja det gick väll sådär. Men nu har jag snart prövat alla hörn det går och just i kväll var det bäst här. I går var det ju visst bäst i köket. 

Jag har nu suttit i mörkret och kollat på Beck och sen även på Så Ska Det Låta. Nu är jag trött och ska sova. I morgon börjar en ny veckan med morgon pass. 

 

Av linnea winroth - 13 februari 2016 22:18

Vad har jag gjort i dag?

Jo jag har varit på jobbet när jag egentligen skulle vara ledig. Men jag var där för att fylla ut det lilla tomrum som blev i cafet när alla andra var på möte. 

Sen gick jag runt och störde Emma när hon jobbade vidare. Hon fick även någon som var lite intreserad av henne. Då är det tur att dom ses igen på Måndag då han kommer regelbundet till oss. 


Sen när jag tillslut kom hem så satt jag i köket och pratade med mamma medan jag åt mat och väntade på att Melodifestivalen skulle börja. 

När det närmade isg så ville jag vara förberädd och fixade då ett litet hörn i storarummet för att sitta så nära internett annslutningen som det gick för att få så bra uppkoppling som möjligt nu när tv:n inte är inkopplad. den är någon stans under plasten som jag inte flyttar på om jag inte måste. 


Men i alla fall så gick det åt h******e för det krånglade så jag fick snabbt flytta tillbaka till köket. Där stod jag större delen av programet så tröttnade jag på att stå och hämtade en stol. Jag fick 5 av 7 rätt denna veckan med. Jag är ändå ganska bra på det.


Nu sitter jag i sängen och lyssnar på min ljudbok. Men nu ska jag snart sova för jag är sjukt trött. 

I morgon ska jag och Emma köpa arbetskläder. 

 

Av linnea winroth - 12 februari 2016 22:34

Tiden går fort här och denna arbetsveckan är slut nu. Jag ska visseligen till jobbet i morgon med men enbart för att sköta kassan om det skulle behövas. Annars är jag ledig och det är en kortare dag i morgon. 

Dangen har varit bra, jag fick träffa hantverkaran i dag en snabbis innan jag drog till jobbet. Efter jobbet åt jag och Emma på Holy Monky som ligger på T-Centralen och är en wok restaurang. Gott som vanligt och jag bara avgudar deras Pad Thai. När jag sen åkte hem till mig så hann jag med att prata med mamma, pappa och bodil för att jag sedan när jag kom hem fortsatte prata med bodil, pappa och sist mamma. Det går liksom runt här. 


Nu ska jag avrunda från mig här i köket. För övrigt det ända stället i hela lägenheten förutom i badrummet där ljuset inte kommer i från en sketen liten fönsterlampa som står på golvet. Varför valde jag inte toan då? jo för jag behövde två utag till datorn och mobilen. Därför gick även toaletten bort även om mattan där är mcyket gosigare än att sitta på golvet eller stå vid diskbänken. Det slutade i alla fall med att jag tog ut en stol och satte mig i köket vid diskbänken. Men nu ska jag som sagt avsluta och gå och sova. Är såååå trött nu. 

 

Av linnea winroth - 11 februari 2016 22:11

Första natten är avklarad och snart väntar nästa. Jag är ju som sagt sjukt mörkrädd men det ordnade jag med att sova med dörren öppen till rummet så att jag skulle höra när hantverkaren kom. Nepp han kom inte under den tiden jag vara hemma. Sen hade jag även en lampa tänd på golvet. 

Jag blev väckt av Emma i dag så det var bara till att dra till jobbet. När jag sen kom hem fick jag tvätta nästa maskin tvätt.  I dag var det vitt som skulle tvättas, i går var det Svart. Det var lite jobbigt att komma hem till ett helt svart hem. Jag Det skulle vara skönt om någon lampa var tänd när man kom hem. 


Jo måste ju visa min fina lilla lapp som var på dörren till mitt rum.

 

Hihi jag har fått en ny kompis. Och han målar gubbar på meddelnadet och tar in posten åt mig. Jag trodde ju att jag skulle få träffa han i dag innan jag drog men han var inte här då. Vi får se om han hinner komma innan 10 i morgon.


Sen ska jag bara avsluta med att berätta att jag nu är klar med min engelska. Det har varit mycket mail och telefon samtal för att reda ut hur jag skulle lösa det med nationella provet i engelska. För när jag annmälde mig till kursen på distans så sa jag att jag kommer göra det i Stockholm. Dom sa att det var okej och att jag kunde göra det på datorn. När jag tillut skulle göra det så visade det sig att jag måste göra det på komvux i Falkenberg. Och dessa prov görs typ 1-2 gånger i månaden. Jag kan nr1: inte åka hem för att göra det, då det tar ca 6 timmar att göra det och nr2: jag jobbar alla dagar förutom söndagar och då är det inga prov. 


Så jag mailade och berättade hur det var. Till detta hör det ockås till att nationella proven är obligatoriska och gör man inte det så får man IG i hela kursen. Men i alla fall jag mailade Hermods. (Det är via dom som jag gjorde kursen) Dom hänvisade mig till dom som har hand om alla utanför stocholms regionen. (det handlar alltså var man är folkbokförd någon stns) Men i alla fall, när Halland läst mitt mail så hänvisade dom till Kompitenscentrum i Falkneberg. Dom i sin tur hänvisade till SYV och dom kom med tipset om att jag skulle söka dispans. Så efter att jag fick maila rekton på gymnasieskolan då har han nu gett mig dispans på detta och jag slipper nu göra det över huvud taget. 

Jag är alltså klar och kommer få ett betyg till Helgen. 

 


Av linnea winroth - 10 februari 2016 21:47

I dag åkte Martin och Mathilda. Så nu är jag helt själv igen. I morgon kommer hantverkarna och ska börja måla om. Hoppas inte dom kommer allt för tidigt så jag får sova till åtminstonde 7:30. Annars har degen bestått av nermontering av lampor, jobb och sen tvätta. Jo jag har ätit och kollat lite film med. Eftersom det inte finns något ljus så står det nu små lampor på golvet och jag springer typ runt och drar med mig dom så långt det går. Eftersom soffan och bordet är full med lådor och andra grejer blev min mat plats golvet.

 

Det var jag, datorn och en liten lampa. Jag gömmer mig för eventuella tjuvar genom att sitta bakom alla lådorna i ett litet hörn. 

Men efter att ha suttit där och fått ont i rumpan har jag nu flyttat mig till min säng. Ganska dåligt internett men det funkar nu sen dom har flyttat ut allt i mitten av rummet.


Så jag ska försöka avrunde detta och sen sova. Jag är helt slut i kroppen.

 

Av linnea winroth - 9 februari 2016 21:30

Hela lägenheten är om mublerad. Eftersom det ska komma hantverkare hit och måla om så står alla sakerna i varje rum i mitten av rummet. Just för att dom ska komma åt alla väggar. Så nu står min säng i mitten med sängborden vid huvudänden. Och när jag sen går till jobbet så ska resväsnak upp i sängen. 


Så mysigt det är här. Jo sen har dom skruvat ner alla lampor så nu springer vi runt med ficklampor eller små lampor som man har i fönstrena. Dom står nu uppradade vid varje väggutag. Hihi japp, man annvänder ficklampan så att man hittar till lamporna som är placerade på golvet. 


För övrigt så ringde jobbet och bad mig komma in tidigt då dom behövde hjälp med semlorna. Så jag var på jobbet redan kl 8:30.

 

Av linnea winroth - 7 februari 2016 22:00

I dag är jag ledig för första gången på hela veckan. Hur spenderade jag det då? Jo genom att vakna hyfsat tidigt runt 8:00 och sen dröjde det till 12 innan jag blev klar och tog mig ut. Sen åkte jag till Huvudsta och hälsade på dom jag ska bo hos sen.
Sen åkte jag in till stan en snabbis innan jag drog till Mall Of Scandinavia. Jag åt där innan jag sakta tog mig hem igen. Nu har jag precis kollat på filmen "Den Goda Dinosaurien" tilsammasn med Mathilda, Martin och någon kompis. En riktigt skev film för barn om du frågar mig. Vi alla kom fram till att den kanske ska ha minst 18 års gräns då den innerhållet både fylla och hemska scener.

Nu ska jag gå och sova och i morgon jobbar jag kväll. Det blir kvälls passet denna veckan.

Av linnea winroth - 6 februari 2016 21:45

I dag är det en speciellt dag. I dag är det exakt 19 år sen jag fick mina "nya" föräldrar. Tänk va tiden går. Precis som vandligt så äter familjen thaimat. Mamma, pappa och Viktor var i Ullared och åt buffe medan jag är här och åt thaimat. 


Dagen på jobbet var kortare då vi bara hade öppet mellan 10-16. Nu är jag ledig och jag är riktigt trött. Jag och Mathilda såg på Melodifestivalen. Alltid lika kul att se det men vissa låtar i dag var sådär andra var ju riktig bra.


Nu ska jag sova och hoppas på att jag är piggare i dag. 

 

Presentation


Denna bloggen drivs av mig Linnea Winroth som är 23 år och kommer från Falkenberg. Men som är bosatt i Stockholm.

Tog studenten sommaren 2013 från Falkenbergs gymnasieskola där jag gick inriktning Estet.
GÅ TILL PRESENTATION FÖR ATT LÄSA ME

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards